Lottóláz kezdőoldal

Üdvözlünk a Lottolaz.HU oldalon, a igazi közösségi lottózóban.

Nagyon sok közösségi lottózó található az interneten, külföldön és Magyarországon egyaránt. Ezek többsége üzleti alapon működik - a befizetett összegnek csak egy részét, jellemzően töredékét fordítják a lottó játékra, a többi a szervező nyeresége.
A lottolaz.hu 2004 óta működik zárt csoportokkal. Baráti társaságként kezdünk el játszani, amely az évek során folyamatosan bővült új, rendszeres játékosokkal. Ahogy egyre többen játszottunk, több csoportot is alkottunk. Többek kérésére ezt kiterjesztettük (valójában 2006 óta ezt tervezzük, csak nem találtunk eddig időt erre - de végül sikerült), így Nektek is lehetőségetek lesz csatlakozni.

Az alapelvet azonban nem szeretnénk megváltoztatni, tehát ugyanúgy játszunk, mint 10 évvel ezelőtt. A befizetett pénzt teljes egészében a játékra fordítjuk - ha nyerünk, akkor osztozunk az Örömetekben. A részletes játékszabályokat itt olvashatjátok.
Az, hogy a teljes összeget játékra fordítjuk, lehetőséget ad arra, hogy az egyszerű szelvények mellett kombinációs szelvényeket is vásároljunk, így növelve a nyerési esélyeket.
A lottolaz.hu lehetőséget biztosít, hogy részese legyél a közösségi lottózás élményének, és együtt a többiekkel szálljatok ringbe a főnyereményekért.

A szabályok kialakultak, a fejlesztés folyik már elég régóta, sajnos nem a tervezett ütemben haladunk, de megleszünk, ígérjük. Addig is kitartásotokat kérjük, nagyon szuper lehetőségeket fogtok majd cserébe kapni.